فایل ورد (word) مطالعه عملکرد بازدارندگي پيگمنت هاي ضد خوردگي نسل سوم بر پايه فسفات توسط آزمون هاي الکترو شيميايي

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) مطالعه عملکرد بازدارندگي پيگمنت هاي ضد خوردگي نسل سوم بر پايه فسفات توسط آزمون هاي الکترو شيميايي دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) مطالعه عملکرد بازدارندگي پيگمنت هاي ضد خوردگي نسل سوم بر پايه فسفات توسط آزمون هاي الکترو شيميايي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مطالعه عملکرد بازدارندگي پيگمنت هاي ضد خوردگي نسل سوم بر پايه فسفات توسط آزمون هاي الکترو شيميايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) مطالعه عملکرد بازدارندگي پيگمنت هاي ضد خوردگي نسل سوم بر پايه فسفات توسط آزمون هاي الکترو شيميايي :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش نفت

تعداد صفحات :9

به کارگیری نسل جدید پیگمنت های ضد خوردگی بر پایه فسفات به عنوان راهکاری موثر برای کاهش اختلاف موجود بین راندمان بازدارندگی ترکیبات سمی بر پایه کرومات و جایگزین سنتی شان (پیگمنت فسفات روی) به شمار می رود. این ترکیبات، محصول اصلاح ساختار شیمیایی پیگمنت فسفات روی در دو بخش کاتیونی و یا آنیونی می باشند. هدف از این تحقیق، مقایسه عملکرد بازدارندگی ترکیب پلی فسفات روی آلومینیوم (ZAPP) به عنوان نسل سوم از پیگمنت های ضد خوردگی بر پایه فسفات و فسفات روی از طریق آزمون های الکترو شیمیایی و آنالیز سطح می باشد. به این منظور، محلول اشباعی از پیگمنت های مذکور در محلول 3.5 درصد کلرید سدیم تهیه و نمونه های فولادی بدون پوشش در آن غوطه ور شدند. آزمون های الکتروشیمیایی در سه زمان 1، 4 و 24 ساعت و آنالیز سطحی پس از 24 ساعت غوطه وری بر روی نمونه ها انجام شدند. نتایج به دست آمده از آزمون های طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی و پلاریزاسیون خطی، برتری پیگمنت اصلاح شده فسفات روی در مقایسه با نوع معمولی آن را نشان داد. به طور کلی، روند تغییرات زمانی عوامل مقاومت انتقال بار (Ret) حاصل از آزمون امپدانس الکتروشیمیایی و مقاومت پلاریزاسیون (Rp)، دانسیته جریان (Icorr) و سرعت خوردگی حاصل از منحنی های پلاریزاسیون و همچنین ظاهر طیف ها و منحنی ها حاکی از رسوب فیلمی محافظ بر روی سطح در حضور ZAPP بود در حالی که تصاویر به دست آمده از میکروسکوپ الکترونی (SEM) نیز این موضوع را به وضوح به اثبات می رساند. عناصر موجود در لایه تشکیل شده، توسط آزمون Energy dispersive x-ray microanalysis (EDX) تعیین شد.
كلید واژه: پیگمنت ضد خوردگی، پلی فسفات، امپدانس الکتروشیمیایی، پلاریزاسیون خطی

لینک کمکی