فایل ورد (word) سنجش و ارزيابي توسعه پايدار محله اي در شهر تهران (مطالعه موردي: محله هاي ولي عصر شمالي، آشتياني، نيلوفر و اماميه)

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) سنجش و ارزيابي توسعه پايدار محله اي در شهر تهران (مطالعه موردي: محله هاي ولي عصر شمالي، آشتياني، نيلوفر و اماميه) دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) سنجش و ارزيابي توسعه پايدار محله اي در شهر تهران (مطالعه موردي: محله هاي ولي عصر شمالي، آشتياني، نيلوفر و اماميه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) سنجش و ارزيابي توسعه پايدار محله اي در شهر تهران (مطالعه موردي: محله هاي ولي عصر شمالي، آشتياني، نيلوفر و اماميه)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) سنجش و ارزيابي توسعه پايدار محله اي در شهر تهران (مطالعه موردي: محله هاي ولي عصر شمالي، آشتياني، نيلوفر و اماميه) :


سال انتشار : 1396

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهاي جغرافياي انساني (پژوهش هاي جغرافيايي)

تعداد صفحات :21

محله به عنوان کوچک ترین سلول زندگی شهری، دارای درون مایه های عظیم اجتماعی و فرهنگی است و با بازآفرینی فرهنگ شهروندی، زمینه توسعه پایدار را در سطح شهر و جامعه فراهم می سازد. براین اساس، در این پژوهش به سنجش و ارزیابی وضعیت توسعه پایدار محله ای در محله های ولی عصر شمالی، آشتیانی، نیلوفر و امامیه شهر تهران پرداخته شده است. پژوهش حاضر به لحاظ هدف کاربردی است.ابتدا با استفاده از مطالعات کتابخانه ای، شاخص های موثر بر تحقیق شناسایی شدند.برآورد حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران، معادل 384 بود. در مرحله بعد 374محله شهر تهران برحسب پایگاه اجتماعی- اقتصادی به چهار طبقه (بالا، متوسط بالا، متوسط پایین و پایین) تقسیم شد و از هر طبقه یک محله به روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شد. سپس با جمع آوری داده های مورد نیاز از سطح محله ها، تشکیل ماتریس اولیه تصمیم گیری انجام گرفت. در مرحله بعد به روش وایکور- که از جمله روش های تصمیم گیری چندمعیاره جبرانی با حالت سازشی است- محله های نمونه از نظر شاخص های توسعه پایدار محله ای سنجش شدند. نتایج اجرای تکنیک وایکور نشان داد از نظر شاخص های پایداری محله ای، محله نیلوفر با مقدار شاخص وایکور 0.017 و محله ولی عصر شمالی با مقدار شاخص وایکور 1، به ترتیب در بهترین و بدترین شرایط، و محله های امامیه و آشتیانی نیز با مقدار پایداری 0.160 و 0.613 در رتبه های دوم و سوم پایداری محله ای قرار دارند.
كلید واژه: تصمیم گیری چندمعیاره، توسعه پایدار، روش وایکور، شهر تهران، محله

لینک کمکی