فایل ورد (word) مقاله تاثير غلظت انرژي جيره دوره خشکي بر توليد و ترکيب شير گاوهاي هلشتاين دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله تاثير غلظت انرژي جيره دوره خشکي بر توليد و ترکيب شير گاوهاي هلشتاين کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله تاثير غلظت انرژي جيره دوره خشکي بر توليد و ترکيب شير گاوهاي هلشتاين،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله تاثير غلظت انرژي جيره دوره خشکي بر توليد و ترکيب شير گاوهاي هلشتاين :
تعداد صفحات :21
تاثیر انرژی جیره در دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین، با استفاده از 2143 راس گاو هلشتاین مطالعه شد. سه سطح از انرژی خالص شیردهی در دورهی دور از زایش و نزدیک به زایش، به ترتیب 55/1، 45/1، 35/1 و 65/1، 54/1، 44/1مطالعه شد. آمار توصیفی گلهها و گاوها گزارش شد. اثر انرژی جیرههای دور از زایش بر تولید و ترکیب شیر تا 120 روزگی معنیدار نبود ولی در کل دوره شیردهی، تولید شیر با افزایش غلظت انرژی جیره افزایش خطی داشت (05/0P <). اثر انرژی جیرههای نزدیک به زایش بر تولید و ترکیب شیر تا 120 روزگی معنیدار نبود ولی در کل دوره شیردهی با افزایش غلظت انرژی جیره نزدیک به زایش تولید شیر به طور خطی افزایش (05/0P <) و درصد چربی شیر کاهش یافت (05/0P <). با افزایش غلظت انرژی جیره های دور و نزدیک به زایش تعداد سلولهای بدنی افزایشی خطی نشان داد (01/0P <). نتایج این پژوهش نشان داد افزایش غلظت انرژی در دوره خشکی سبب افزایش تولید شیر و کاهش غلظت چربی شیر و افزایش تعداد سلولهای بدنی شد و تغییرات ترکیب شیر در کل دوره شیردهی مستقل از انرژی جیرهها در دوره خشکی بود و تابعی از مقدار تولید شیر در دوره شیردهی میباشد.