فایل ورد (word) مقاله ارزيابي رقيق کننده هاي مختلف دست ساز مني براي بهبود کيفيت اسپرم زنبورعسل پس از انجماد

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) مقاله ارزيابي رقيق کننده هاي مختلف دست ساز مني براي بهبود کيفيت اسپرم زنبورعسل پس از انجماد دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) مقاله ارزيابي رقيق کننده هاي مختلف دست ساز مني براي بهبود کيفيت اسپرم زنبورعسل پس از انجماد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله ارزيابي رقيق کننده هاي مختلف دست ساز مني براي بهبود کيفيت اسپرم زنبورعسل پس از انجماد،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله ارزيابي رقيق کننده هاي مختلف دست ساز مني براي بهبود کيفيت اسپرم زنبورعسل پس از انجماد :


تعداد صفحات :12

هدف از انجام این پژوهش، گرد‌آوری، انجماد اسپرم زنبورعسل Apis mellifera و ارزیابی چندین رقیق­کننده برای بهبود کیفیت اسپرم پس از انجماد- ذوب برای نخستین بار در ایران بود. گردآوری اسپرم از زنبورهای نر بالغ انجام شد. از سه رقیق‌‌کنند مختلف که رقیق­کنند اول شامل بافر و زرد تخم‌مرغ (TEY)، رقیق‌‌کنند دوم بافر و 5/0 درصد لستین سویا (TSL0.5) و رقیق‌‌کنند سوم بافر و 2 درصد لستین سویا (TSL2)، استفاده شد. نمونه­ها رقیق و به‌تدریج تا دمای 5 درج سلسیوس سرد و بی‌درنگ درون پایوت­ کشیده و منجمد شد. داده­ها با استفاده از روی GENMODنرم‌افزار SAS تجزیه و نتایج به‌صورت میانگین حداقل مربعات بیان شد. نتایج نشان داد که میانگین جنبایی اسپرم تازه در رقیق‌‌کننده­های TEY (14/0±75/4) و TSL2 (2/0±5/4) به‌طور معنی­داری (05/0P) بالاتر از TSL0.5 (12/0±12/4) بود. میانگین جنبایی اسپرم پس از سرد­‌سازی نیز در TEY (2/0±5/4) و TSL2 (12/0±62/4) به‌طور معنی­داری بالاتر از TSL0.5 (24/0±87/3) بود. همچنین میانگین جنبایی اسپرم پس از انجماد- ذوب در TEY (24/0±6/3) به‌طور معنی­داری بالاتر از دو رقیق‌‌کننده بر پای لستین­ سویا بود. بنابراین، با توجه به نتایج به‌دست‌آمده به نظر می­رسد ذخیره‌سازی و انجماد اسپرم زنبورعسل در رقیق‌‌کنند زرد تخم‌مرغ و سطح 2 درصد لستین سویا برای استفاد تلقیح مصنوعی ملک زنبورعسل برای تسریع برنامه­های اصلاح نژادی، مناسب خواهد بود.

لینک کمکی