فایل ورد (word) مقاله تأثير سطوح مختلف عصار? روغني و آبي گل بابونه بر کيفيت لاشه و ويژگي‌هاي بيوشيميايي و کيفي گوشت در جوجه‌هاي گوشتي

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) مقاله تأثير سطوح مختلف عصار? روغني و آبي گل بابونه بر کيفيت لاشه و ويژگي‌هاي بيوشيميايي و کيفي گوشت در جوجه‌هاي گوشتي دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) مقاله تأثير سطوح مختلف عصار? روغني و آبي گل بابونه بر کيفيت لاشه و ويژگي‌هاي بيوشيميايي و کيفي گوشت در جوجه‌هاي گوشتي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله تأثير سطوح مختلف عصار? روغني و آبي گل بابونه بر کيفيت لاشه و ويژگي‌هاي بيوشيميايي و کيفي گوشت در جوجه‌هاي گوشتي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله تأثير سطوح مختلف عصار? روغني و آبي گل بابونه بر کيفيت لاشه و ويژگي‌هاي بيوشيميايي و کيفي گوشت در جوجه‌هاي گوشتي :


تعداد صفحات :18

در این پژوهش تأثیر افزودن سطوح مختلف عصار روغنی و آبی گل بابونه بر کیفیت لاشه و ویژگی­های بیوشیمیایی و کیفی گوشت سین جوجه­های گوشتی بررسی شد. بدین منظور 400 قطعه جوج گوشتی سوی کاپ 500 به پنج گروه آزمایشی با چهار تکرار ( هر تکرار شامل بیست قطعه جوجه) تقسیم شده و روزانه 85 و 128 میلی­گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن عصار آبی گل بابونه و 14 و 21 میلی‌گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن عصار روغنی گل بابونه به‌صورت آشامیدنی به جوجه­ها خورانده شد. جوجه­ها (از هر تکرار سه قطعه) در روز 21 و 42 کشتار شده و کیفیت لاشه و ویژگی­های بیوشیمیایی و کیفی گوشت سینه بررسی شد. نتایج نشان داد که میزان چربی خام در گوشت سین جوجه­هایی که عصار آبی گل بابونه به میزان 85 میلی­گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن دریافت کرده بودند به‌طور معنی­داری از دیگر جوجه­ها بیشتر بود )05/0>(P . بازد لاشه در جوجه‌هایی که عصار روغنی گل بابونه دریافت کردند به‌طور معنی‌داری )05/0>(P بیشتر از جوجه‌های شاهد بود و مزه و تردی گوشت جوجه‌هایی که روزانه 85 میلی‌گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن عصار آبی گل بابونه دریافت کردند بهتر از جوجه‌های شاهد بود. به‌طورکلی نتایج این پژوهش نشان داد که هر دو عصار آبی و روغنی گل بابونه باعث تغییر ترکیب‌های بیوشیمیایی گوشت سینه شدند ولی تنها عصار آبی گل بابونه باعث بهبود ویژگی‌های حسی گوشت شد.

لینک کمکی